ΠτΔ: ''Ανεκτίμητη η προσφορά της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας στην πορεία Έθνους μας''

Πάτρα | Τηλέμαχος Παππάς

Παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόποη Παυλόπουλου εορτάστηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, πολιούχου και προστάτου της πόλεως των Πατρών στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολίτικό Ναό.
Μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας τελέστηκε Δοξολογία και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία της Τιμίας Κάρας και της Εικόνας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα.
Στην συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως.
Στην προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο Πάτρα, και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και στον φετινό εορτασμό του Πολιούχου της πόλης.
Από την πλευρά του ο ΠτΔ στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευγενική πρόσκληση και αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη προσφορά της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας στην πορεία του λαού και του έθνους.
Τέλος να σημειωθεί ότι στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος προσέφερε στον κ. Παυλόπουλο σε ανάμνηση του φετινού εορτασμού, μία εικόνα του μαρτυρίου του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ