Πόσα μπορούν να κατορθώσουν τα παιδιά μας, όταν είμαστε κοντά τους (ΦΩΤΟ)

Ευθύς μόλις επέστρεψε εξ Ελλάδος διά ολιγοήμερο επίσκεψη ο Σεβασμιώτατος Κατάγκας κ. Μελέτιος έθεσε και πάλι το χέρι του επί τω έργω της Εκκλησίας.
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου λειτούργησε εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και πλήθος πιστών κατέκλυσε την Εκκλησία.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας συνεχάρη τους δύο αποφοιτήσαντας φοιτητάς της Θεολογικής Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας Ανδρέα και Στέφανο και τους επέδωσε το σχετικό μετάλλιο της Ιεράς Σχολής κατόπιν εδιάβασε την σχετική ευχή και ευλογία για τα παιδιά που θ’ αρχίσουν αύριο την νέα σχολική χρονιά.
Ευθύς αμέσως όλοι οι πιστοί κατέκλυσαν την αίθουσαν εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως και έγινε μια ωραιοτάτη εκδήλωση εκ μέρους των υπευθύνων διά τα μικρά παιδιά που παρακολουθούσαν καθ’όλο αυτό το διάστημα των διακοπών τα διάφορα μαθήματα τέχνης και άλλων δραστηριοτήτων και απέδωσαν θαυμάσια εις όλας τας παραστάσεις, εις το τέλος δε τους εδόθη εις όλους μικρούς και μεγάλους σχολικό γραφικό υλικό και τραγουδώντας αναχώρησαν χαρούμενα για να ξεκινήσουν αύριο την νέα σχολική χρόνια 2017-2018.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Κατάγκας κ. Μελετίου και των Ιερέων και Διακόνων που λειτούργησαν εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Να μας ξανάρθετε Παναγιώτατε…

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, 25 του μηνός Σεπτεμβρίου ε.ε., η τριήμερη επίσημη επίσκεψη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου στην Ορεστιάδα. Ο … [...]

Το πρόσωπο ενός λουλουδιού

Νικηφόρος ΒρεττάκοςΓιά μια ἀκόμη φορά, σταμάτησα σήμερα κι ὥρα πολλή κοιτοῦσα τό πρόσωπο ἑνός λουλουδιοῦ. Βρῆκα τά μάτια του· ἔσκυψα μέσα του κι … [...]