Πώς μπορεί να μάθει το κοινό τις δράσεις ενός Ναού ή μίας Μονής;

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο και οικονομικότερο να αποκτήσετε μία σύγχρονη και καλαίσθητη ιστοσελίδα για τον Ιερό Ναό ή την Ιερά Μονή σας.
Το κοινό μπορεί να μάθει για τις εκδηλώσεις, τις πρωτοβουλίες και την ιστορία του Ι. Ναού, τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν και τις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει.
Δεν χρειάζεται μεγάλο κόστος, ούτε να είστε ειδικοί στην τεχνολογία για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο site και να έχετε μία ενεργή παρουσία στα social media.
Η ομάδα της Αrteon, με μοναδική εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων ειδικά για Ι. Ναούς και Ι. Μητροπόλεις, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του χώρου και σας καθοδηγεί από την αρχή μέχρι το τέλος παρέχοντας:
Ολοκληρωμένο περιεχόμενο: Πλήρες υλικό (κείμενα, φωτογραφίες, video, social media, χάρτες) για να έχει το κοινό την απόλυτη πληροφορία στα χέρια του.
Σύγχρονο σχεδιασμό: Γραφικά υψηλής ευκρίνειας και σχεδιασμός που ανταποκρίνεται τέλεια σε desktops, tablets, κινητά τηλέφωνα.
Κορυφαία τεχνική υποστήριξη: Από ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που σας υποστηρίζουν τηλεφωνικά ή ακόμη και στο χώρο σας.
Ολοκληρωμένη και πλήρη καθοδήγηση (7 ημέρες, 24 ώρες) από ειδικά καταρτισμένη ομάδα
Επικοινωνήστε με την Arteon και ζητήστε την προνομιακή τιμή για τους αναγνώστες της Romfea.gr.
Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το website του δικού σας Ι. Ναού ή της Ι. Μονής, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
Mπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210 300 8656 ή να στείλετε email στο info@arteon.tech και να επικοινωνήσει ειδικός μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.
Δείτε ένα παράδειγμα της μορφής που θα μπορούσε να έχει το website του Ι. Ναού σας:
http://arteon.tech/church
Δείτε ένα παράδειγμα της μορφής που θα μπορούσε να έχει το website της Ι. Μονής σας:
http://arteon.tech/monastery/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενοριακές δράσεις στη ψυχική υγεία

Η Εκκλησία ως μητέρα του ποιμνίου της, φροντίζει να θεραπεύει πάντοτε τις ανάγκες του, αυτή είναι η βασική αποστολή της με τελικό σκοπό την εισαγωγή του πληρώματος στην … [...]

Κόλαση και Παράδεισος

Θέση της Ορθόδοξης Δογματικής διδασκαλίας είναι πως ο παράδεισος και η κόλαση δεν είναι δύο περιορισμένοι τόποι όπου οι μεν δίκαιοι αμείβονται και οι δε άδικοι … [...]

Εγω Ειμαι Αθεος, Και Αθεος Θα Πεθανω

Στις δώδεκα τα μεσάνυκτα χτύπησαν την πόρτα. Ήταν μια γριούλα και ζητούσε να πάει να κοινωνήσει έναν άρρωστο.Ό Ιερέας ετοιμάστηκε και βγήκε αμέσως μαζί της. Πλησιάζουν σε … [...]