π. Λύβιος: ''Η αδύναμη αγιότητα της καθημερινότητας'' (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη πνευματική ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Β’ Χαραλάμπειων που διοργάνωσε η Ενορία Λενταριανών με τον συντονιστή και ιερατικό προϊστάμενο της, Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, με ομιλητή αυτή την φορά τον αξιόλογο π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο συγγραφέα πολλών βιβλίων με μεγάλη αποδοχή στο κοινό.
Ο π. Λύβιος, στον πλημμυρισμένο Ιερό Ναό από εκατοντάδες κληρικούς και λαϊκούς, ανέλυσε πνευματικά το θέμα: ”η αδύναμη αγιότητα της καθημερινότητας”, θέλοντας να τονίσει ότι έχοντας όλοι μας σαν οδοδείκτες τους Αγίους της Εκκλησίας μας μπορεί ο καθένας ξεχωριστά ακόμα και στις ημέρες μας να γίνει Άγιος.
Με θερμότατα λόγια ο Πρωτοσύγκελλος με λόγια θερμότατα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον π. Χαράλαμπο μεταφέροντας του τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού προσφέροντας του την ευαρέσκεια της Ενορίας και συγχαίροντας τον για τον υπέροχο πνευματικό και ωφέλιμο λόγο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημάνει το τέλος των Απόκρεω. Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι γιατί οι Χριστιανοί … [...]

Μετάνοια: Μυστήριο και Βίωμα

«Ναι, Αγαθέ, στην εξουσία Σου είναι να κάνεις θαύματα και δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από το να αγαπά κάποιος τον αμαρτωλό στην πτώση του. Τον άγιο είναι εύκολο … [...]