Σερρών Θεολόγος: ''Η πληγωμένη Μακεδονία μας, πρέπει να πάρει την θέση που της αξίζει''

Ηχηρό μήνυμα για την “πληγωμένη Μακεδονία μας” έστειλε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή Βασιλόπιτας στην ΠΕ Σερρών.
Αποδέκτης του μηνύματος είναι η Αθήνα όπως χαρακτηριστικά είπε, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
“Εμείς δεν το ξεχνούμε αυτό που έχει γίνει και αποτελεί ένα αγκάθι για τις ψυχές μας. Η πληγωμένη Μακεδονία μας, πρέπει να πάρει την θέση που της αξίζει” – τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θεολόγος.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε: “Αν στην Αθήνα δεν μπορούν να εννοήσουν κάποια πράγματα, θα τους κάνουμε εμείς με τον ευγενικό μας τρόπο να τα κατανοήσουν”.
Να σημειωθεί ότι απευθυνόμενος προς τον κ. Τζιτζικώστα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει και μπορεί να είναι η ατμομηχανή ολόκληρης της Ελλάδος”.
{youtube}bsw-92SFNFM{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επίσημη Τελετή: Η Βυζαντινή Μουσική – Ψαλτική Τέχνη στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας της UNESCO

Tην «ιστορική» εγγραφή της Βυζαντινής Μουσικής – Ψαλτικής Τέχνης στον Διεθνή Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο Στοιχείων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της … [...]

Το ''Αλάθητο'' (19/2/2020)

"πλάγιος του πέμπτου" 1. Ο ήχος του λαμπρού αηδονιού έφθασε μέχρι την Λίμνη Πλαστήρα. Ο ένδοξος Στρατηγός υποδέχθηκε τον Ενδοξώτατο μπαμπά του ψάλτη. Σίγουρα έγινε το … [...]