Σε εξέλιξη η συνάντηση Αρχιεπισκόπου – Γαβρόγλου

Για την Romfea.gr | Αθανάσιος Θανόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.
Με την συνάντηση αυτή ανοίγει ο κύκλος επαφών του Υπουργού Παιδείας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την Εκκλησία της Κρήτης και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για την συμφωνία Εκκλησίας – Πολιτείας.
Να αναφερθεί ότι στην συνάντηση συμμετέχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες, Γρεβενών κ. Δαβίδ, Ελασσώνος κ. Χαρίτων και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλαντζής.
Σε λίγο νεότερη ενημέρωση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θεατρικό δρώμενο για τη ζωή του Άγιου Μαξίμου του Γραικού με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 500 ετών από τη μετάβασή του στη Ρωσία.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργάνωσαν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έ.έ., Διεθνή Επιστημονική … [...]

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

Ο Άγιος Σεβαστιανός γεννήθηκε στα Μεδιόλανα της Ιταλίας, το 250 με 256 μ.Χ. Οι γονείς του τον ανέθρεψαν με μεγάλη χριστιανική επιμέλεια. Καθώς ήταν και από γένος … [...]