Σοκ από το βιασμό 12χρονης από Iερέα

Aυτή την εβδομάδα μπορείτε με την “Ορθόδοξη Αλήθεια” να αποκτήσετε βιβλία της ανεκτίμητης θρησκευτικής βιβλιογραφίας σε προνομιακή τιμή.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την τραγική ιστορία της 12χρονης κοπέλας που βιάστηκε από 57χρονο ιερέα στη Μάνη και συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία όσο και όλη την Ελλάδα.
Οι τεράστιες ηθικές ευθύνες του οικείου Μητροπολίτη, ο οποίος δεν βρήκε το θάρρος να βγει πρώτος μπροστά, ως όφειλε. Όλοι ήξεραν και κανείς δεν αντιδρούσε!
Εκτενές αφιέρωμα της “Ο.Α” στους γέροντες Δανιήλ Κατουνακιώτη, Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη, Ιωσήφ Ησυχαστή και Εφραίμ Κατουνακιώτη, οι οποίοι σύντομα θα ενταχθούν στη χορεία των Αγιορειτών Αγίων.
Ο παραδειγατικός ασκητικός βίος τους και η δύναμη της πίστης τους. Η πλούσια πνευματική παρακαταθήκη και οι διδαχές τους.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
* Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώρισαν τη μακαριστή γερόντισσα της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Στυλιανή
* Αυτοδίδακτη ζωγράφος αναβιώνει την παράδοση
* Λαοθάλασσα προσκυνητών γονάτισε για τη Σουμελά!
* Η φιλόλογος Βάννα Πασούλη μιλά για την εμπειρία της στα σχολεία του εξωτερικού και στις κοινότητες της διασποράς.
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο μοναχός Πατάπιος Καυσοκαλυβίτης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα Εισοδια της Θεοτοκου

Ἡ εὐσεβὴς Ἄννα σύζυγος τοῦ Ἰωακείμ, πέρασε τὴν ζωή της χωρὶς νὰ μπορέσει νὰ τεκνοποιήσει, καθὼς ἦταν στείρα. Μαζὶ μὲ τὸν Ἰωακεὶμ προσευχόταν θερμὰ στὸν Θεὸ νὰ τὴν ἀξιώσει … [...]