Σουηδίας Κλεόπας: Υποστηρίζω ενθουσιωδώς την ''Ακρόπολη''

Ύστερα από την χοροστασία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, το απόγευμα της Κυριακής, 2 Ιουνίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας μετέβη στο γήπεδο Spånga IP της Στοκχόλμης, συνοδευόμενος από την οικογένεια του κ. Χρήστου Κακουλίδη, για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ελληνικής ομάδας Akropolis IF και της Σουηδικής ομάδας Team TG.
Τον Μητροπολίτη υπεδέχθη ο επιχειρηματίας κ. Γεώργιος Τριανταφυλλίδης και ο κ. Γεώργιος Γουλτίδης.
Η ελληνική ομάδα κατάφερε πολύ άνετα να βάλει 4 γκόλς, εν αντιθέσει με την αντίπαλη ομάδα, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς ομογενείς, που έδωσαν το παρών, για να στηρίξουν την ελληνική ομάδα της Στοκχόλμης.
Στο τέλος του αγώνα, ο επίσκοπος συνεχάρη τους παίκτες της ελληνικής ομάδας Akropolis IF, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους ευχήθηκε, πάντα νίκες! Το φωτογραφικό υλικό είναι προσφορά του κ. Γεωργίου Γουλτίδη και της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Αγία Ζώνη στην πόλη της Κορίνθου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου έ.έ. στις 7:30 μ.μ., η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στην πόλη της Κορίνθου όπου θα τεθεί προς προσκύνηση στο πλαίσιο των εορτασμών «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ … [...]

Περι μετανοίας

Συνέντευξη στον σταθμό 4Ε (Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή) με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό στον μακαριστό π. Θεόφιλο Ζησόπουλο. Ο γέροντας Ιωσήφ … [...]