Στηρίζουμε το «Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών»

Φέτος στηρίζουμε το «Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών» και στην είσοδο της έκθεσης συγκεντρώνουμε πράγματα για:
1) Τα σχολεία (ΣΔΕ και Δημοτικό)Φωτοτυπικό χαρτί Α4, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους για άσπρο πίνακα, σφουγγάρια για άσπρο πίνακα, χαρτιά κανσόν σε διάφορα χρώματα, συσκευή πλαστικοποίησης εγγράφων, υλικά πλαστικοποίησης.
2) Το εργαστήριο κοσμημάτων σχολείουΕλαστική πετονιά, κέρινα κορδόνια σε διάφορα χρώματα, κορδόνια χοντρά, κορδέλες σε διάφορα χρώματα, αλυσίδες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, χάντρες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, μεταλλικά στοιχεία σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, κουμπώματα σε διάφορα μεγέθη, 3 σετ εργαλείων για κατασκευή κοσμημάτων (πενσάκι-μυτοτσίμπιδο-κοφτάκι).
3) Το εργαστήριο ζωγραφικήςΚαμβάδες, χαρτόνια κουσέ 50 Χ60, πινέλα για καμβά σε διάφορα μεγέθη, ακρυλικά χρώματα σε σωληνάρια, λαδοπαστέλ, ξυλομπογιές ακουαρέλας, μολύβια 6Β, μολύβια 2Β, γόμες σχεδίου.
4) Το κατάστημα κράτησηςΣαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αποσμητικά.
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη 1:00 μμΠαρουσίαση του έργου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας,«Το Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών».
Ομιλητές:Κλήμης Πυρουνάκης, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Ιδρυτής και Συντονιστής των δράσεων του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών».
Καίτη Κουλλιά, Τραγουδοποιός, Εθελόντρια του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων γυναικών».Κώστας Κωνσταντάτος, Αγιογράφος, Τραγουδοποιός, Εθελοντής, του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών».
Συντονιστής:Θανάσης Παπαθανασίου, Αρχισυντάκτης του περ. «Σύναξη», Δρ. Θεολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τι σημαίνει να είσαι χριστιανός;

π.Θεμιστοκλή Μουρτζανού Ποιο είναι το πρακτικό όφελος να είναι κάποιος χριστιανός; Αυτό είναι το ερώτημα που πολλοί άνθρωποι, ιδίως νέοι, διατυπώνουν στην εποχή … [...]

Ομολογία πίστεως στον εργασιακό χώρο…

Αποτελεί μία καθημερινή κατάσταση το φαινόμενο, οι άνθρωποι που ακολουθούν πνευματική ζωή, να αντιμετωπίζουν κυρίως στον εργασιακό τους χώρο, κάποια συμπεριφορά που τους … [...]

Γιατί θυμώνουμε…

– Γέροντα, εγώ νομίζω ότι δεν θυμώνω, αλλά απλώς νευριάζω. – Πώς γίνεται αυτό, βρε παιδί; Αν νευριάζης, πρέπει να εξετάσης να δης μήπως έχεις το πάθος του θυμού. Άλλο αν … [...]