Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο Νίκος Κοτζιάς (ΦΩΤΟ)

Αρχιμ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου | Ι.Α. Κύπρου

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή ο τέως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς, λίγες ώρες προτού αναχωρήσει από το νησί.
Τον κ. Κοτζιά συνόδευε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, είχε γίνει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κοτζιά με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ 2015-2018: Μια τριετία που άλλαξε το Κυπριακό. Η μάχη για την κανονικότητα χωρίς ”παρεμβατικά δικαιώματα” και ”εγγυήσεις”» Εκδόσεις Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών, 2018.
Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας Κύπρου και ο κ. Κοτζιάς, συζήτησαν αρχικά για το Κυπριακό, ενώ δεν έλειπαν τα θέματα της Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας και τα πρόσφατα ζητήματα που απασχολούν τον ορθόδοξο κόσμο.
Ο Μακαριώτατος, τέλος, παρέθεσε γεύμα στον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος και στον πρέσβη της Ελλάδος στο διαμέρισμά του στην Αρχιεπισκοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μία Ιεραρχία σκέτη σαπουνόπερα!

Η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη. Έχω και χοληστερίνη, έχω και πίεση, έχω και ζάχαρο, τέτοιες ανατροπές δεν αντέχω σαν τις σημερινές. Κοιμήθηκαν οι αντιπολιτευόμενοι με … [...]