Στον ασθενούντα Μητροπολίτη Περιστερίου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Θέμα χρόνου είναι ίσως η υποβολή της παραίτησης από τον γηραιό και με σοβαρά προβλήματα υγείας Σεβ. Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο.
Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται και κυκλοφορούν, επισήμως δεν έχει αποσταλεί καμία επιστολή παραίτησης από τον κ. Χρυσόστομο στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου για τον πρόεδρο της ΔΙΣ και Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος έχει συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Σεβασμιώτατο και ο κ. Χρυσόστομος του έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας του.
Σήμερα, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τον ασθενούντα Μητροπολίτη Περιστερίου, όπου είχαν μια θερμή ολιγόωρη συνομιλία και συζήτησαν για διάφορα θέματα.
Να σημειωθεί ότι ο Μακαριώτατος από την πρώτη ημέρα που ο Μητροπολίτης Περιστερίου αντιμετώπιζε δυσκολίες με την υγεία του, στάθηκε στο πλευρό του με σεβασμό, ενώ δεν απέστειλε ειδική επιτροπή που θα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του.
Τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης μεταξύ Αρχιεπισκόπου και Μητροπολίτη Περιστερίου θα φανούν τις επόμενες ημέρες, αν τελικά η Ιεραρχία θα πάει σε εκλογές τριών Ιερών Μητροπόλεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μία Ιεραρχία σκέτη σαπουνόπερα!

Η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη. Έχω και χοληστερίνη, έχω και πίεση, έχω και ζάχαρο, τέτοιες ανατροπές δεν αντέχω σαν τις σημερινές. Κοιμήθηκαν οι αντιπολιτευόμενοι με … [...]