Στο Συνέδριο του Υπουργείου Ψηφιακή Πολιτικής ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης

Συνέδριο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με θέμα “Οπτικοακουστικά Μέσα -Τουρισμός-Ναυτιλία” πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019.
Την έναρξη του Συνεδρίου πραγματοποίησε η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου.
Το συνέδριο με τίτλο “Μεσόγειος” Η δική μας Θάλασσα, η δική μας πατρίδα τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και της Α.Ε του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Νίκου Αναστασιάδη.
Στο συνέδριο παρευρίσκονται μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ.Νίκος Παπάς, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος,η Υπουργός Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρά,ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής κ.Χρήστος Λαμπρίδης, η Διεθνής Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κ.Σάγια Τσαουσίδου,ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ.Σαββας Περδίος, ο Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού Τύπου της Αιγυπτιακής Βουλής της Αιγύπτου κ.Oussama Hekal, οι πρέσβεις των χωρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ.Γεώργιος κα.
Στο συνέδριο χαιρετισμό απήυθυνε ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος όπου μετέφερε τις πατρικές ευχές της Εκκλησίας μας.
Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενδυνάμωση των ήδη στενών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ