Συνάντηση Αγιοπαυλιτών Πατέρων με τον Μολδαβίας Βλαδίμηρο (ΦΩΤΟ)

Μολδαβία | Βαλέριος Καψαμούν

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κισινάου και πάσης Μολδαβίας κ. Βλαδίμηρο, είχαν σήμερα, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου Αγιοπαυλίτες Πατέρες από το Άγιον Όρος.
Οι Αγιορείτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Βλαδίμηρο, ο οποίος τους καλωσόρισε για ακόμη μια φορά στην Μολδαβία.
«Σας ευχαριστώ για την ευλογία να έρθει η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα στην Μολδαβία» – ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.
Επίσης ο κ. Βλαδίμηρος, ζήτησε από τους Αγιοπαυλίτες πατέρες να μεταφέρουν στον Καθηγούμενο Παρθένιο θερμές ευχαριστίες, ενώ τους ευχήθηκε καλή διαμονή και καλό προσκύνημα στην Μολδαβία.
Από την πλευρά του ο Γέροντας Νικόδημος Αγιοπαυλίτης, για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πρόσκληση και φιλοξενία, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του Ηγουμένου Παρθενίου.
Να αναφερθεί ότι μετά το πέρας της συνάντησης οι πατέρες από το Άγιον Όρος, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ιερά Μονή Νέο Νιαμέτς του Οσίου Παϊσίου του Βελιτσκόφσκυ.
Μετά την ξενάγηση και το προσκύνημα, τέλεσαν τρισάγιο στον τάφο του Επισκόπου Δοριμετνόντ, ο οποίος ήταν Ηγούμενος της Μονής για οχτώ χρόνια.
Τέλος οι Αγιοπαυλίτες πατέρες πραγματοποίησαν επίσκεψη και στην Μονή Καπριάνα, η οποία για πολλά χρόνια υπήρξε Μετόχια της Ιεράς Μονής Ζωγράφου του Αγίου Όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το υπέρβαρο αμάρτημα της αυτοκτονίας

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τόσο την Κύπρο όσο και την υπόλοιπο υφήλιο, το οποίο έχει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το φαινόμενο της … [...]

Η κακουργία του διαβόλου (Λουκ. η΄ 26-39)

«Δέομαί σου, μη με βασανίσης» Πολλοί άνθρωποι τη μανία του διαβόλου που στρέφεται κατά της ψυχής μας και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα «συνοράν ουκ έχουσι», δηλαδή … [...]