Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο και Συνοδικούς είχε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα επεφύλαξαν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα Μέλη της ΔΙΣ.
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για λίγες ημέρες, πραγματοποιήσε σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου επίσκεψη στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υψηλός επισκέπτης, συζήτησε με τον Μακαριώτατο και τους Συνοδικούς Ιεράρχες διάφορα εκκλησιαστικά θέματα συμπεριλαμβανομένου και του Ουκρανικού ζητήματος.
Επίσης, μέσα σε αδελφικό κλίμα έγινε ανταλλαγή απόψεων επί των θεμάτων, όπου και οι δύο πλευρές τόνισαν την σημασία της ενότητας της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκοιμήθη ο Γέροντας του Οσίου Παταπίου

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” προσφέρει στους αναγνώστες βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα. Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει … [...]

Μετάνοια και προκοπή.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 22 Ιουλίου 2019. Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:ioannisieromonaxos@gmail.com … [...]