Σχισματικός κληρικός του Μαυροβουνίου συλλειτούργησε στο Κίεβο

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Ένας εκπρόσωπος της σχισματικής λεγομένης «Εκκλησίας του Μαυροβουνίου» συλλειτούργησε την Κυριακή 26 Μαΐου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ στο Κίεβο.
Ο “Αρχιμανδρίτης” Μπόγιαν Μπόγιοβιτς της σχισματικής λεγομένης «Εκκλησίας του Μαυροβουνίου» συλλειτούργησε, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας όπου προεξήρχε ο Μητροπολίτης Επιφάνιος, συλλειτουργούντων Ιεραρχών της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας και Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Επίσης να αναφερθεί ότι στο δελτίο τύπου της επίσημης ιστοσελίδας της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας δεν αναφέρεται ότι εκπρόσωπος της σχισματικής λεγομένης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου έλαβε μέρος στην Θεία Λειτουργία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους κόλπους της Σερβικής Εκκλησίας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το εν λόγω γεγονός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την εκχώρηση Αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία, εκπρόσωποι του λεγομένου Πατριαρχείου Κιέβου και της σχισματικής λεγομένης «Εκκλησίας του Μαυροβουνίου» φέρεται να είχαν επανειλημμένες επαφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Θαύματα της Αγίας Ζώνης» – Νέα έκδοση

Το βιβλίο προλογίζει ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Απόσπασμα από τον πρόλογο «Τα έργα του Θεού και των Αγίων Του, που δεν μπορεί να ερμηνεύσει … [...]