Τα 66α γενέθλια του Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ (ΦΩΤΟ)

Πηγή: Romfea.gr

Με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι της Πατριαρχικής Κατοικίας, εόρτασε σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου τα 66α γενέθλιά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ.
Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ, συμπαραστατούμενος από κληρικούς του Πατριαρχείου.
Ο Μακαριώτατος στην ομιλία του τόνισε πως η ζωή είναι ένα δώρο από τον Θεό, που πρέπει να την καλλιεργήσουμε, να την πολλαπλασιάσουμε και να ζητήσουμε τη βοήθεια του Θεού να την κάνει καρποφόρο.
Επίσης ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αναφέρθηκε στην σημασία της προσευχής στη ζωή μας, υπογραμμίζοντας ότι: ”Η προσευχή είναι το πιο δυνατό πνευματικό μας όπλο”.
Κλείνοντας ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ ευχαρίστησε όλους όσους με το καλό παράδειγμά τους και τις προσευχές τους βοηθούν την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

9540 – Φωτογραφίες από τη χθεσινή λαμπρή Πανήγυρη στο Χιλιανδαρινό κελλί Πατερίτσα που τιμάται στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Με αγιορειτική κατάνυξη εορτάστηκε χθες, 19/6 Αυγούστου, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο ομώνυμο Ιερό Χιλανδαρινό Κελί στο Άγιον Όρος.Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι … [...]