Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Μητροπολίτου Γλυφάδας κυρού Παύλου (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας, πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και το σαρανταήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Γλυφάδας κυρού ΠΑΥΛΟΥ.
Κατά την Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης, και συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης, Πατρών κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος.
Να αναφερθεί ότι τους Αρχιερείς πλαισίωσαν πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας καθώς και από άλλες Μητροπόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Συμπροσευχόμενος εντός του Αγίου Βήματος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νκόλαος.
Επίσης στη θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο παρέστησαν οι κ. Δήμαρχοι Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου και Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκ των Δήμων της Μητροπολιτικής περιφερείας.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα χαρίσματα, το ήθος και τη βιωτή του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Παύλου.
Τέλος προ της Απολύσεως τελέστηκε σε φορτισμένη ατμόσφαιρα το σαρανταήμερο Μνημόσυνο με τη συμμετοχή των τριών Αρχιερέων που συλλειτούργησαν αλλά και του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νκολάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διάφορα Θέματα • Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα.

Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα. ..Αρχίζουμε και ξεπερνάμε και τους ειδωλολάτρες έχουμε φύγει μπροστά κατά πολύ.Το … [...]