Τις ευχές της Κοπτικής Εκκλησίας δέχθηκε ο Μητροπολίτης Αξώμης

Τις ευχές της Κοπτικής Εκκλησίας δέχτηκε κατά την Ημέρα των Χριστουγέννων στην έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αρχιερατικής θείας λειτουργίας στον Κοινοτικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου το Ελληνικό Προξενείο εκπροσώπησε ο κ. Τάσος Παπαδόπουλος.
Ο Κόπτης ιερεύς π. Άγγελος, εκπρόσωπος του Κόπτη Πατριάρχη στην Αλεξάνδρεια, με τη συνοδεία άλλων ιερέων και στελεχών της Κοπτικής Εκκλησίας μετέφερε τους πιο θερμούς χαιρετισμούς του Πατριάρχη της Κοπτικής Εκκλησίας κ. Ταουάντρος Β΄.
Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Αξώμης ανταπέδωσε τις ευχές και εκ μέρους του Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου, όπου βρίσκεται στο Κάιρο για την τέλεση της χριστουγεννιάτικης ακολουθίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, στην Πατριαρχική Επιτροπεία στο Χαμζάουι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μακεδονία: Η Κιβωτός της Ρωμηοσύνης

Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργάτος Ἡ Ιερά Μητρόπολή μας, Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου, ἀφιερώνει τό Ἡμερολόγιό της 2019 στήν «Μακεδονία μας». Στήν ἔκδοση αὐτή ὑπάρχει καί ἡ … [...]

Βεβήλωσαν τον Μητροπολιτικό Ναό Χίου

Του Παντελή Φύκαρη Με συνθήματα κατά του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου και όσων εναντιώνονται στη συμφωνία των Πρεσπών, γέμισαν τον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων της … [...]