Τον απερχόμενο Πρέσβη τίμησε ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως (ΦΩΤΟ)

Σήμερα στην επίσημη αίθουσα δεξιώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας στο Αμμάν της Ιορδανίας, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστόφορος παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν του απερχόμενου πρέσβη της Ελλάδος στην Ιορδανία κ. Βασιλείου Μπορνόβα, τιμώντας τον για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στην Ιορδανία κατά την τριετή τη θητεία του.
Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Πρέσβη και τόνισε ιδιαιτέρως την αγάπη του για τους Ιορδανούς και την Ιορδανία και τη συμπαράστασή του προς την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Σε ανάμνηση της εδώ παρουσίας του ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Μπορνόβα πλακέτα ευχαριστίας της Μητροπόλεως και ανάγλυφο ψηφιδωτό και του ευχήθηκε ο Θεός να του δίδει υγεία και δύναμη.
Από την πλευρά του ο απερχόμενος Πρέσβης μίλησε για την μεγάλη ιστορία που συνδέει την Ιορδανία με την Ελλάδα, βεβαιώνοντας την καλή σχέση που έχουν οι δύο χώρες.
Στο τέλος ο κ. Μπορνόβας εξέφρασε την χαρά για τα τρία χρόνια της θητείας του, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο, και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή πρόοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, γεννήθηκε στὸ Μονοδένδρι τῆς Αἰτωλοακαρνανίας, ἀπὸ γονεῖς εὐσεβεῖς, ποὺ τοῦ ἔμαθαν τὰ πάντα … [...]