Τον επανεκλεχθέντα Δήμαρχο Περιστερίου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κλήμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης την Δευτέρα 27ην Μαίου 2019 επισκέφθηκε τον διά 5ην φορά επανεκλεχθέντα Δήμαρχον Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη εις το Δημαρχιακό Μέγαρον.
Τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντα συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Περιστερίου Πρωτ. π. Ελευθέριος Κουναλάκης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Χερουβείμ Μεστούσης.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο για την επανεκλογή του και του προσέφερε μία εικόνα ως ευλογία, ευχόμενος υπό την σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου να εργάζεται προς όφελος του λαού του Περιστερίου.
Ο κ. Παχατουρίδης αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό προς το πρόσωπο του Ποιμενάρχου και δεσμεύτηκε για μία αγαστή συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Δήμου προς περαιτέρω πνευματική και πολιτιστική αναβάθμιση του τοπικής κοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις για την επιτυχία του γάμου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις που η πείρα της Εκκλησίας και των αγίων θεωρεί απαραίτητες για την επιτυχία του χριστιανικού γάμου και την … [...]