Τον προστάτη του Αστυνομικού Σώματος τίμησε η Ι.Μ. Καστορίας (ΦΩΤΟ)

Τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο, προστάτη του Αστυνομικού Σώματος, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ και συλλειτουργούντων των Ιερέων του Ναού και των Διακόνων.
Το παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, ο Δήμαρχος Καστοριάς, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και σύσσωμο το Αστυνομικό Σώμα.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη φράση του Ευαγγελίου “ὑπόστρεφε εἰς τὸν οἶκόν σου καὶ διηγοῦ ὅσα ἐποίησέ σοι ὁ Θεός” και εξήγησε ποιά σημασία έχουν οι λόγοι αυτοί του Χριστού για όλους εμάς σήμερα.
Στο τέλος, τελέσθηκε Δοξολογία για τον προστάτη της Αστυνομίας και ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστιανική Ερμηνεία στην Αλληγορία του Σπηλαίου του Πλάτωνα & στο Πέρασμα του Οδυσσέα από το Νησί των Σειρήνων

Ο Μέγας Βασίλειος σε λόγο του απευθυνόμενος προς τους νέους, καταδεικνύει τον τρόπο με το οποίο πρέπει να χρησιμοποιούν την θύραθεν παιδεία, έτσι ώστε να ωφεληθούνται από … [...]

Η νηστεία των Χριστουγέννων

Μία ακόμη ευλογημένη περίοδος νηστείας ξεκινά, πνευματικού αγώνα και προσπάθειας για να στρέψουμε το νου μας προς το Θεό, ο καθένας με τις δυνάμεις του και το πνευματικό … [...]