Το Άγιον Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας (ΦΩΤΟ)

Τη λαμπροφόρο ημέρα του Αγίου Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος επισκέφθηκε το πρωΐ τη Στέγη Στοργής Γερόντων Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου και ευλόγησε τους πολυάριθμους Γέροντες, δίδοντάς τους δώρα και κόκκινα αυγά και ανταλλάσοντας το χαρμόσυνο άγγελμα Χριστός Ανέστη – Αληθώς Ανέστη.
Στη συνέχεια τέλεσε τον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Περάματος και ευλόγησε τη μοναστηριακή τράπεζα της αδελφότητας, δίδοντας πατρικές πνευματικές παραινέσεις στους πατέρες.
Το απόγευμα τέλεσε τον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Περάματος.
Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα ο Μητροπολίτης Νικαίας ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού και μέσα στην αναστάσιμη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα κήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερθείς στο συγκλονιστικό μαρτύριο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ενώ στο τέλος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα υγεία ψυχική και σωματική, φώτιση Θεού και προκοπή κατά Χριστόν.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12060 – Άνθρωπον ουκ έχω

Ο παράλυτος του Ευαγγελίου παραδειγματίζει και μπορεί να διδάξει τον σύγχρονο άνθρωπο.«Άνθρωπον ουκ έχω», φώναζε ο παράλυτος, δείχνοντας την μοναξιά του, αντιμετωπίζοντας … [...]