Το ξέσπασμα του αδελφού του Χριστόδουλου

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με δύο βιβλία από τη χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξετε.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα aποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στην κλειστή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απέρριψε το αίτημα της Ένωσης Αθέων, το οποίο ζητούσε να αφαιρεθούν τα θρησκευτικά σύμβολα και ειδικότερα η εικόνα του Χριστού από τη δικαστική αίθουσα.
“Οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι δεσμευτικές για όλα τα δικαστήρια” αναφέρει στην “Ο. Α” ο Χαράλαμπος Άνδραλης, ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, τη Μητρόπολη Πειραιώς και γονείς μαθητών.
Ο 92χρονος αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου Γιάννης Παρασκευαΐδης ξεσπά: «Ήταν ασπίδα για την Ελλάδα, και τον έστειλαν στον θάνατο!»
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση ανοίγει την καρδιά του για όσα ήρθαν στη δημοσιότητα όταν έφυγε από τη ζωή ο κοσμαγάπητος Αρχιεπίσκοπος.
«Δεν άφησε περιουσία. Είναι ντροπή να λέγονται όλα αυτά. Με ένα ράσο μπήκε στην Εκκλησία, με ένα ράσο έφυγε…» αναφέρει!
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
* Μυτιληνιός ιερέας πήρε το βραβείο καλύτερου ψάλτη!
* Νέος άμισθος κληρικός στο Μεσολόγγι. Σε κλίμα συγκίνησης η χειροτονία του.
* Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Μητροπολίτες από την ιστορική θεία λειτουργία εορτασμού των 1.000 χρόνων της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος.
* Ο Γεώργιος Τσούπρας, δρ Θεολογίας και σλαβολόγος, μιλάει για την κόντρα Φαναρίου- Μόσχας για το αυτοκέφαλο της Ουκρανίας και τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση με τελεσίδικο τρόπο
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το υπέρβαρο αμάρτημα της αυτοκτονίας

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τόσο την Κύπρο όσο και την υπόλοιπο υφήλιο, το οποίο έχει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το φαινόμενο της … [...]

Η κακουργία του διαβόλου (Λουκ. η΄ 26-39)

«Δέομαί σου, μη με βασανίσης» Πολλοί άνθρωποι τη μανία του διαβόλου που στρέφεται κατά της ψυχής μας και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα «συνοράν ουκ έχουσι», δηλαδή … [...]