Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους στην Ι.Μ. Ναϊρόμπης (ΦΩΤΟ)

Επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη και φιλοξενήθηκαν οκτώ μέλη του Συστήματος Προσκόπων Άργους, για να γνωρίσουν από κοντά το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην ήπειρο της Αφρικής.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν χώρους όπου δραστηριοποιείται η Ορθόδοξη Εκκλησία όπως ορφανοτροφεία, σχολεία, ναούς και φυσικά το κέντρο της Πατριαρχικής Σχολής του Διδασκαλικού Κολεγίου, Δημοτρικού κ.τ.λ. που βρίσκονται στον χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναϊρόμπης.
Εξαιρετικής σημασίας ήταν η επίσκεψη στο Όρος Κιλιμάντζαρο που παρ’ όλη την κακοκαιρία και τους δύσκολους δρόμους γνώρισαν από πολύ κοντά το έργο το οποίο επιτελούν εκεί οι κληρικοί μας, ιδιαίτερα με τα ορφανά.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους συμμετείχαν σ’ όλες τις λατρευτικές εκδηλώσεις και τελετές των ημερών αυτών, με θαυμάσια εκτέλεση από τους μαθητές της Πατριαρχικής μας Σχολής.
Σημειώνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτονται την Κένυα οι πρόσκοποι του Άργους. Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος τους συνόδευσε σ’ όλες τις επισκέψεις τους.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το αφετείον

Για τη Romfea.gr | Δρ Χαραλάμπης Μ. Μπούσιας   Ἀφιέρωμα στὴν μνήμη τοῦ μάκαρος,Γέροντος Ἀγαθαγγέλου Μιχαηλίδη Ὁ Γέροντας Ἀγαθάγγελος Μιχαηλίδης, ὁ ἁπλός, … [...]