Τρισάγια ενώπιον του σκηνώματος του Μητροπολίτη Σταγών Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)

Καλαμπάκα | Τηλέμαχος Παππάς

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος.
Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, τοποτηρητής της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων συμπαραστατούμενος από τους Σεβ. Μητροπολίτες Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, Κερκύρας κ. Νεκτάριο, Σιατίστης κ. Παύλο, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, Καστορίας κ. Σεραφείμ και Αργυροκάστρου κ. Δημήτριο.
Να αναφερθεί ότι στις 13.00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκεί που δεν φαίνεται o Θεός

Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός,στη πραγματικότητα υπάρχει!Εκεί που νομίζεις ότι είσαι μόνος,εκεί είναι που σε περιτριγυρίζει ο Θεός.Εκεί που λες ότι κανείς δεν σε ακούσει, … [...]

«Αναζητώντας την Αγιότητα»

Σύμφωνα με τον π. Αλέξανδρο Σμέμαν: «Η αγιότητα των αγίων δεν είναι παρά η αποκάλυψη και η πραγματοποίηση της αγιότητας που ο καθένας μας έλαβε κατά την ημέρα του … [...]