Τρισάγιο στον Μητροπολίτη Πενταπόλεως Ιγνάτιο από τον Μητροπολίτη Κανάγκας

Κατόπιν κανονικής αδείας εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Μητροπολίτης Κανάγκας Θεοδόσιος, μετέβη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, προκειμένου να τελέσει Ιερόν Τρισάγιον επί του τάφου του Μακαριστού Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου και να λάβει την ευχή του Μεγάλου Ιεραποστόλου, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Γκουρβέλο και πατέρα της Αδελφότητος Θεολόγων ο ΣΩΤΗΡ.
Νωρίτερα έγινε δεκτός με πολύ χαρά, στην Αδελφότητα του Σωτήρος, από τον Προϊστάμενο της Αδελφότητος Αρχιμανδρίτη Αστέριο Χατζηνικολάου και από άλλους αδελφούς.
Ο Μητροπολίτης Κανάγκας ευχαρίστησε για άλλη μία φορά την αδελφότητα για την πολυσήμαντη προσφορά της στο έργο της Ιεραποστολής και για το εργασία που θα συνεχίσει να επιτελεί στον ιεραποστολικό αγρό της Κανάγκας και του Κασάι μαζί του.
Ο π. Αστέριος ευχήθηκε από καρδιάς στον νέο Μητροπολίτη για τα νέα καθήκοντα που η Χάρις του Θεού του αναθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΑ΄ (21η) του αυτού μηνός, μνήμη του Οσίου Πατρός ημών ΜΑΞΙΜΟΥ του Ομολογητού.

Μάξιμος ο θαυμάσιος Πατήρ ημών έζη κατά τους χρόνους του βασιλέως Ηρακλείου εν έτει χμ΄ (640) έφθασε δε και μέχρι των ημερών των διαδόχων αυτού. Εγεννήθη εις την βασιλίδα … [...]