Τρόφιμα σε οικογένειες από ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και Ι.Μ. Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ)

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η «ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, διένειμε σήμερα, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου τρόφιμα σε 150 οικογένειες οι οποίες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Η διανομή των τροφίμων γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα ”ΜΑΖΙ όπου υπάρχει ανάγκη” με χορηγό τα Σούπερ Μάρκετ ”Μασούτης”.
Τα τρόφιμα διένειμε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, μαζί με τον Διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη δράση, τονίζοντας ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στον ”Μασούτη”, αλλά πρωτίστως στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
”Να ευχηθούμε και να προσευχηθούμε ώστε να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα ώστε οι συνάνθρωποί μας να μην έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, και να ορθοποδήσουν ξανά μέσα στην κοινωνία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πότε η ύλη φέρνει χαρά.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, την 16 Νοεμβρίου 2018. Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. … [...]

Είναι το σχολείο μου

Η ζωή είναι το σχολείο μου. Προσπαθώ να αριστεύσω, ακολουθώντας το δρόμο της τιμής.   Άλκοτ Άμος (Αμερικανός φιλόσοφος)     … [...]

Χειμερινές εικόνες

Καλημέρα με μία όμορφη εικόνα από τα ορεινά μας που ντύθηκαν τα χειμερινά τούς. Περτούλι σήμερα.   … [...]