Φιλανθρωπική Συναυλία ''Μια Βόλτα στο Φεγγάρι'' στην Ι.Μ. Ταμασού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Φιλανθρωπική Συναυλία με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό.
Όλα τα καθαρά έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, τα οποία διαχειρίζεται το Ίδρυμα «Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού» (Κ.Υ.Κ.Α.Τ.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων, στα προγράμματα που υλοποιεί το ΚΥΚΑΤ για τους δικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων εντάσσονται και η δωρεάν παροχή ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης, η δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα καθώς και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός.
Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν χάρισαν μία μαγευτική βραδιά στο κοινό που κατέκλεισε το προαύλιο της Μητροπόλεως και απόλαυσε τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο.
Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που στήριξε έμπρακτα το κοινωνικό μας έργο συμμετέχοντας στην μαγευτική βραδιά που μας χάρισαν η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής «Ταμασέων Ωδές» με μαέστρο την κα Μαρία Χριστοδουλίδου, οι χορωδίες του Πινδάρειου Ωδείου Κύπρου και του Δήμου Λακατάμιας, με σολίστ τον Γιώργο Σταματάρη και την Μάρα Κωνσταντίνου υπό τους ήχους των πρωτότυπων συνθέσεων του Μιχάλη Μέσσιου και της ορχήστρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκοιμήθη ο Γέροντας του Οσίου Παταπίου

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” προσφέρει στους αναγνώστες βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα. Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει … [...]

Μετάνοια και προκοπή.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 22 Ιουλίου 2019. Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:ioannisieromonaxos@gmail.com … [...]