''Φυλάξου από τις δαιμονικές παγίδες''

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με τον Α΄τόμο του βιβλίου “Φυλάξου από τις δαιμονικές παγίδες” σε 1η κυκλοφορία.
Τα μάγια η βασκανία, οι δεισιδαιμονίες, οι σκοτεινές δυνάμεις και πως να προστατευτούμε. Ενας χρήσιμος πνευματικός οδηγός για κάθε πιστό.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το αφιέρωμα στον Όσιο Παχώμιο της Χίου που από φονιάς έγινε Άγιος.
Ο κατά κόσμον Παναγιώτης Αρελάς γεννήθηκε στην Ελάτα της Χίου και εργάστηκε στην Πόλη ως πλανόδιος πωλητής.
Πώς ο γιγαντόσωμος νεαρός τραυμάτισε αμυνόμενος έναν αστυνομικό και σκότωσε τον ένστολο που τον καταδίωξε!
Υπήρξε υπόδειγμα υπακοής, ασκήσεως, εγκρατείας και νήψεως, έγινε o πνευματικός πατέρας του Αγ. Νεκταρίου και του Αγ. Ανθίμου.
Η “Ο.Α” δημοσιεύει επιστολή-απάντηση του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού από ιερέα.
Όπως αναφέρει, δεν είχε ποτέ προφορική ή γραπτή αναφορά ή καταγγελία σε βάρος του εν λόγω κληρικού. «Σε θέματα ηθικών παρεκτροπών ουδέποτε σιωπήσαμε» αναφέρει ο κ. Χρυσόστομος
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
* Το θαύμα με 87χρονο μαραθωνοδρόμο που τρέχει χωρίς στομάχι!
* Η Φένια Παπαδόδημα πρωταγωνιστεί στη μουσική παράσταση «Ο ξεπεσμένος δερβίσης» και μιλά για το ιδιαίτερο διήγημα του «αγίου των γραμμάτων»
* Στις πρώτες 10 αιτίες θανάτου η αυτοχειρία
* Η Ηπειρος στο επίκεντρο του Δ΄ Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ