Χίλια και… χειροκροτήματα στην ετήσια φιλανθρωπική συναυλία της Ι.Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Η αγάπη του κόσμου και η συμπαράσταση του στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη μας γέμισε το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στην ετήσια φιλανθρωπική Συναυλία την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, με τον αγαπητό καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό.
Με τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως μας, με τις δύσκολες ιατρικές υποθέσεις καθώς και τα δαπανηρά χειρουργεία που ανέλαβε η Ιερά μας Μητρόπολη με την αρωγή του κόσμου, ξεκίνησε τον λόγο της η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Μητροπόλεως μας, καλωσορίζοντας τον στο ετήσιο φιλανθρωπικό ραντεβού της Μητροπόλεως μας.
Στη συνέχεια η Υπεύθυνη Χορηγιών της Μητροπόλεως μας κ. Ευαγγελία Ροζάκη αφού ευχαρίστησε τους δωρητές και χορηγούς της συναυλίας, κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό, να απευθύνει χαιρετισμό.
Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι είμαστε Εκκλησία και το έργο αυτό που γίνεται στην τοπική μας Εκκλησία είναι ένα έργο δικό σας. Οι δομές της Μητροπόλεως μας είναι πάρα πολλές, συγκλίνουμε όμως περισσότερο στην υγεία διότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.
Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι θεωρεί υποχρέωση του να εκφράσει την χαρά του και τις ευχαριστίες του σε εκείνους που πρωτοστατούν σε όλη αυτή την διακονία. Είναι εκείνοι οι οποίοι εργάζονται αφανώς, σηκώνοντας ο ένας το βάρος του άλλο.
Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, οι Κληρικοί μας, οι Ενορίες ολόκληρες, οι συνεργάτες των Γραφείων αλλά και των Δομών της Μητροπόλεως μας είναι κάποια από τα πρόσωπα αυτά.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του, προσφέροντας του μία αναμνηστική εικόνα με της Ενορίες και Μοναστήρια της Μητροπόλεως μας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12404 – Το θέλημα του Θεού, η Παναγία

«Ιδού η δούλη Κυρίου» ακούστηκε από τα αγιασμένα χείλη της Παρθένου, καθώς έσκυβε το κεφάλι της εμπρός στο θέλημα του Θεού.Το θέλημα του Θεού είναι η σωτηρία του ανθρώπου … [...]

EΝΦΙΑ-λωμένη μεταπατερική «θεολογία»

Γράφει ο Αναστάσιος Ομ. Πολυχρονιάδης στην Romfea.gr Δρ. Θεολογίας ΑΠΘ Ο Πέτρος Βασιλειάδης, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη Κ΄ (20η) του μηνός Αυγούστου, μνήμη του Αγίου ενδόξου Προφήτου ΣΑΜΟΥΗΛ.

Σαμουήλ ο ένδοξος Προφήτης κατήγετο εκ της Αρμαθαίμ Σιφά, εκ του όρους Εφραίμ, υιός ων Ελκανά και Άννης της Προφήτιδος. Ο δε Ελκανά έχων δύο γυναίκας, εκ των οποίων η μεν … [...]