Χειροτονία Διακόνου από τον Πειραιώς Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)

Με κατάνυξη και ιερό δέος, τελέστηκε ανήμερα της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου, Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού, στον ομώνυμο δήμο της περιοχής Ρέντη, πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία.
Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς, Φαλήρου και Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Σεραφείμ, πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπολιτικής περιφέρειας, άλλα και από άλλες Μητροπόλεις.
Κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος προέβη και εις Διάκονο χειροτονία του κ. Κωνσταντίνου Σταματίου, αναγνώστου της Ιερας Μητροπόλεως Πειραιώς.
Να αναφερθεί ότι ο νέος κληρικός τυγχάνει έγγαμος, πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, και κατά σάρκα τέκνο του Προϊστάμενου και εφημέριου του ως άνω Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Ρηγίνου Σταματίου.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο νέος διάκονος τοποθετήθηκε και θα διακονεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Ρέντη.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή ανακηρύξεως της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου εις … [...]

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η Αγία Θέκλα η Ισαπόστολος Η Αγία Θέκλα έζησε στους Αποστολικούς χρόνους, στους πρώτους δηλ. χρόνους του Χριστιανισμού. Πρόκειται περί μεγάλης Αγίας. Η Εκκλησία την … [...]