Χειροτονία Επισκόπου Ανδρούσης Κωνστάντιου (ΦΩΤΟ)

Μητρόπολη | Αθανάσιος Θανόπουλος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελείται αυτή την ώρα η χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνστάντιου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών.
Της Θείας Λειτουργίας προεξάρχει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Δημητριάδος Ιγνατίου, Ηλείας Γερμανού, Πειραιώς Σεραφείμ, Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου, Χαλκίδος Χρυσοστόμου, Κηφισίας Κυρίλλου, Σιδηροκάστρου Μακαρίου, Ιλίου Αθηναγόρου, Λαγκαδά Ιωάννου, Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Φιλίππων Στεφάνου, Μάνης Χρυσοστόμου και των Θεοφ. Επισκόπων Ωλένης Αθανασίου, Ανδίδων Χριστοφόρου, Θαυμακού Ιακώβου, Θεσπιών Συμεώνος.
Να αναφερθεί ότι στο Ιερό Βήμα παρίστατο συμπροσευχόμενοι οι Σεβ. Μητροπολίτες Γλυφάδας Παύλος, Βρεσθένης Θεόκλητος και ο Θεοφ. Νεοχωρίου Παύλος.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημάνει το τέλος των Απόκρεω. Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι γιατί οι Χριστιανοί … [...]

Μετάνοια: Μυστήριο και Βίωμα

«Ναι, Αγαθέ, στην εξουσία Σου είναι να κάνεις θαύματα και δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από το να αγαπά κάποιος τον αμαρτωλό στην πτώση του. Τον άγιο είναι εύκολο … [...]