Χειροτονία νέου Επισκόπου Ευρίπου Χρυσοστόμου (ΦΩΤΟ)

Αιγάλεω | Θάνος Θανόπουλος

Παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγάλεω.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ο οποίος τέλεσε και την χειροτονία του νέου Επισκόπου.
Επίσης συλλειτούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες, Πειραιώς Σεραφείμ, Λευκάδος Θεόφιλος, Ιλίου Αθηναγόρας, Κηφισιάς Κύριλλος, Περιστερίου Κλήμης, Γλυφάδας Αντώνιος, Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως Προκόπιος.
Να αναφερθεί ότι στην χειροτονία του νέου Βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και πλήθος πιστών.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προετοιμασία για την Μ. Εβδομάδα

Ο μακαριστός ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος, μιλώντας για τη σημασία των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου, εξηγεί πώς μπορούμε να ζήσουμε τα μεγάλα γεγονότα της … [...]

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

Μεγάλη Εβδομάδα (2019). Μ.Δ. Ιωσήφ ο Πάγκαλος. Μ.Τ. 10 Παρθένες. Μ.Τ. Της αλειψάσης τον Κύριον μύρω. Μ.Π. Ο Μυστικός Δείπνος. Μ.Π. Αγία Πάθη. Μ.Σ. Η εις Άδου Κάθοδος. Η … [...]