Χηρεύουσα Ιερά Μητρόπολη ''κάνει παιχνίδι'' για τη διαδοχή!

Του Αλέξανδρου Ντελόπουλου

 
Τη στιγμή που επικρατεί αναβρασμός για την διαδοχή στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας και οι πλευρές αντιπαραβάλλουν τις θέσεις τους μέσω της Romfea.gr για το αν ένας Τιτουλάριος Επίσκοπος έχει το δικαίωμα να εκλεγεί, ένας απρόσμενος υποστηρικτής της μίας θέσης εμφανίστηκε ξαφνικά.
Συγκεκριμένα η επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, της ίδιας της χηρεύουσας Μητρόπολης, φιλοξενεί άρθρο από την Romfea.gr μέσω του οποίου ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος επιχειρηματολογεί κατά της εκλογής ενός Τιτουλάριου Επισκόπου!
Ο επίσημος ιστότοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας εποπτεύεται από τον Τοποτηρητή της Μητρόπολης, δηλαδή τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο!
Είναι σε γνώση του Αρχιεπισκόπου ή έχει δώσει την άδειά του για να δημοσιευτεί στον ιστοτόπο της Ι.Μ.Γλυφάδας, το άρθρο που έρχεται ευθέως ενάντια στην επίλογή του;
Εκτός αν ο “δαίμων” του διαδικτύου χτύπησε και την ιστοσελίδα της χηρεύουσας Μητρόπολης….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μία Ιεραρχία σκέτη σαπουνόπερα!

Η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη. Έχω και χοληστερίνη, έχω και πίεση, έχω και ζάχαρο, τέτοιες ανατροπές δεν αντέχω σαν τις σημερινές. Κοιμήθηκαν οι αντιπολιτευόμενοι με … [...]