Όαση ομορφιάς και χαράς η κατασκήνωση της Ι.Μ. Νικαίας (ΦΩΤΟ)

Σε υψόμετρο 600 μέτρων σ’ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στη Στεφάνη της Βοιωτίας, φιλοξενούνται τα παιδιά της 2ης Κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, απολαμβάνοντας την έμπρακτη αγάπη της Εκκλησίας προς τους νέους.
Περισσότερα από 250 κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου από τους 7 δήμους της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της Νίκαιας, ζουν ξέγνοιαστες διακοπές, διδασκόμενα από τα έμπειρα στελέχη την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, καθώς και τα ιδανικά της ένδοξης πατρίδας μας.
Ταυτόχρονα χαίρονται και ψυχαγωγούνται στις πρότυπες εγκαταστάσεις, με τα γήπεδα, τις αθλοπαιδιές, την εκπληκτική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, απολαμβάνοντας πλούσιο και ποιοτικό φαγητό.
Το Σάββατο 22 Ιουλίου βρέθηκε και πάλι στην Κατασκήνωση ο Ποιμενάρχης της Μητροπόλεως Νικαίας κ. Αλέξιος, εκδηλώνοντας την πατρική του αγάπη προς τα παιδιά.
Έδωσε κατευθύνσεις, προκειμένου να καταστεί και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος εποικοδομητική και ωφέλιμη από κάθε άποψη. Συνεχάρη το αρχηγείο, τις ομαδάρχισσες, τα στελέχη και τους εθελοντές για την υποδειγματική και θυσιαστική προσφορά τους στον ευαίσθητο αυτό τομέα της νεότητας. Τέλος, προσέφερε στα παιδιά τα δώρα της αγάπης του.
Θα ακολουθήσουν άλλες δύο κατασκηνωτικές περίοδοι για νέους και νέες Λυκείου και αποφοίτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Αρχιεπισκοπος Κρητης Ειρηναιος μιλα στην “Π”: “Η θεση του Αρχιεπισκοπου εχει μονο μια εννοια: Αυτη της προσφορας στον ανθρωπο”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); “Είτε με τιμήσουν είτε όχι δεν έχει κανένα νόημα για εμένα. Είναι περιττοί οι εορτασμοί. Η θέση του Αρχιεπισκόπου έχει … [...]