Όλα έτοιμα για τα Εγκαίνια του Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού

Όλα έτοιμα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr, για τα Εγκαίνια του Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθούν, συν Θεώ, την ερχόμενη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο στο Νέο Προκόπι της Εύβοιας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος με τους συνεργάτες του και τον Συντηρητή Έργων Τέχνης κ. Ηλία Παπαγεωργίου, ο οπόιος επιμελήθηκε την μουσειολογική μελέτη και την κατασκευή του μουσείου, επιμελήθηκαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και όλα είναι έτοιμα!
Το έργο πραγματοποιήθηκε με χρήματα κύριως του ΕΣΠΑ, με φροντίδα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Φάνη Σπανού και των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, αλλά και από χρήματα του Ι. Προσκυνήματος του Οσίου Ιωάννου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2η Γιορτή Νεολαίας στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Με χαμόγελα χαράς, ελπίδας και ζωντάνιας από μικρά, μεγάλα παιδιά και νέους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2018, στη 2η … [...]

Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή ανακηρύξεως της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου εις … [...]