Όπισθεν ολοταχώς!

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με την συλλεκτική σειρά “Οι Παναγίες των Ελλήνων”.
Οι ιστορίες των θαυματουργών εικόνων της Θεοτόκου και οι Παρακλητικοί Κανόνες τους . Η προηγούμενη έκδοση εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τις κινήσεις τακτικής Αρχιεπισκόπου -Τσίπρα, οι οποίοι κινούνται όπισθεν ολοταχώς μετά τις δρυμίες αντιδράσεις για την συμφωνία.
Ο κ. Ιερώνυμος, παραδέχθηκε λάθος χειρισμούς, ενώ άρχισε διάλογος και ενημερωτικές συναντήσεις για το καλό των κληρικών.
Στο Φανάρι μεταβαίνει ο Γαβρόγλου με σκοπό να ενημερώσει τους Ιεράρχες για το περιεχόμενο της συμφωνίας μεταξύ Εκκλησίας της Ελλάδος και Πολιτείας, με το Πατριαρχείο να μην κρύβει την δυσαρέσκειά του.
«Αλιβάνιστοι οι κυβερνώντες!» λέει ο Μητροπολίτης Μαντινείας.
Η “Ο. Α” , μέσα από ένα εκτενές ρεπορτάζ αναδεικνύει την οσιακή ζωή του παπα-Κοσμά Γρηγοριάτη, μιας μεγάλης μορφής της ορθόδοξης ιεραποστολής. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον βίο και το θεάρεστο έργο του, και το τραγικό τέλος.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
*Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Γρηγόριος γιόρτασε πρόσφατα τα 90 χρόνια του
*Η προκυμαία-ορόσημο της Σμύρνης
*Υπόδειγμα η Ελληνική Σχολή της Βιέννης η οποία Λειτουργεί με επιτυχία από το 1801.
Οι ρωσικές προκλήσεις σχετικά με το καθεστώς της Αθωνικής Πολιτείας
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ. α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ