1η σύναξη των στελεχών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Μαϊου, η πρώτη συνάντηση των στελεχών της Κατασκήνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε κλίμα ενθουσιασμού.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης καθώς και ο υπεύθυνος για το πνευματικό έργο της Κατασκήνωσης π. Ματθαίος Χάλαρης, ενέπνευσαν με τα λόγια τους Ομαδάρχες και στελέχη.
Ενεφύσησαν στις καρδιές τους τα ιδανικά και τις αξίες που συγκροτούν την πνευματικη αποστολή του έργου.
Ξεγνοιασιά αλλά και θετική σκέψη, χαρά αλλα και περίσκεψη για την προσωπική ευθύνη του καθενός στην αιτία της ανθρώπινης λύπης.
Συζητήθηκαν οργανωτικές λεπτομέρειες καίριας σημασίας για την επίτευξη των πνευματικών στόχων της οικοδόμησης της φιλίας της χριστιανικής αγαπης, της ομοθυμίας απεναντι στο αγαθό και θεάρεστο.
Όλοι οι μετέχοντες χρησιμοποίησαν λέξεις όπως “υπέροχη”, ” όμορφη” , “εμπνευστική” για να χαρακτηρίσουν αυτήν την πρώτη συνάντηση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Αναληψη του Κυριου

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (Church of the Nativity of the Virgin Mary, USA) Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ  π.Ἀλεξάνδρου Σμέμαν Ἕνα ρίγος χαρᾶς … [...]

Ο ιερέας που έσωσε το «Αβέρωφ»

ΩΡΑΙΟΙ ΕΝΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΟ ιερέας που έσωσε το «Αβέρωφ»(Μεγάλη Πέμπτη Απρίλιος 1941)O αρχιμανδρίτης Διονύσιος Παπανικολόπουλος με το πλήρωμα του ΑΒΕΡΩΦΑπρίλιος του 1941.Οι … [...]

''Ω της φοβεράς και ξένης οικονομίας''

Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ Για να αναφερθεί κανείς στα σωτήρια γεγονότα της θείας οικονομίας, τα οποία εργάσθηκε ο Θεός προκειμένου να σώσει … [...]