2η Κατασκηνωτική Περίοδος αγοριών στην Ι.Μ. Φλωρίνης (ΦΩΤΟ)

Φωτορεπορτάζ | Νίκος Κωνσταντινίδης

Στιγμές πνευματικής ανάτασης και καθημερινής ηρεμίας είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγόρια των γυμνασίων της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, που φιλοξενήθηκαν για ακόμα μία χρονιά στις τοπικές εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις.
Η έναρξη της περιόδου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουλίου με τον καθορισμένο Αγιασμό από τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Θεόκλητο, παρουσία του αρχηγού Αρχ. Τιμόθεου Τσισμαλίδη, του υπευθύνου νεότητας Αρχ. Θεωνά Αθανασιάδη και του Αρχιδιακόνου Αγαθαγγέλλου Ταλλίδη.
Όλη αυτή τη περίοδο, με πρωτοβουλία του αρχηγού, οι κατασκηνωτές είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν πνευματικές ομιλίες και αναλύσεις πάνω σε θέματα που τους απασχολούν, καθώς και να διασκεδάσουν ποικιλοτρόπως. 
Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο ψυχαγωγία, δραστηριότητες αλλά και περιπάτους τόσο στη φύση όσο και στις Ιερές Μονές της περιοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θεόκλητος επισκεπτόταν συνεχώς την κατασκήνωση μοιράζοντας απλόχερα στα παιδιά την πατρική του στοργή και αγάπη.
Τέλος δε θα μπορούσε να παραλειφθεί και το εθελοντικό έργο που επιτελούν κάποιοι άνθρωποι προσφοράς, οι οποίοι άφησαν προσωρινά την οικογενειακή τους ηρεμία, για να δώσουν αφιλοκερδώς την υπηρεσία τους στην κατασκήνωση, ώστε οι μικροί μας φίλοι να απολαύσουν μερικές μέρες αναμελιάς.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη.

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη. Και κανένα δάκρυ δεν φτάνει ποτέ στο έδαφος...Το μαζεύει ο άγγελός σου με πολύ δέοςκαι το πηγαίνει κατευθείαν στο θρόνο του … [...]

Η Επιλογη της Ευτυχιας…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ήταν κάποτε μια γριούλα που αφού γέρασε αρκετά αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν για την ίδια, να μπει σε κέντρο φροντίδας … [...]