3η Επανέκδοση βιβλίου Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου εκφράζει και ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον κ. Ιωάννη Ιω. Κουρτάκη, Εκδότη, δια την γενναιόδωρη χορηγία επανέκδοσης της 3ης έκδοσις του βιβλίου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού «Βίος και Ακολουθία του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού».
Μετά που εξαντλήθηκε και η 2η έκδοση ο κ. Κουρτάκης ευγενώς ανέλαβε την έκδοση της 3ης έκδοσις, σε 6000 αντίτυπα, επαυξημένη με επιπρόσθετες καταγεγραμμένες μαρτυρίες θαυματουργικών παρεμβάσεων του Οσίου Νικηφόρου στα πέρατα της οικουμένης, ως επίσης και φωτογραφικό υλικό από τα θυρανοίξια του Ι. Προσκυνηματικού Ναού Του στο Σηρικάρι Κισάμου, τα οποία τέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, τον παρελθόντα Οκτώβριο.
Επίσης ο κ. Κουρτάκης ανέλαβε και την επανέκδοση σε cd του Ι. Παρακλητικού Κανόνος του Οσίου Νικηφόρου, έκδοση της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.
Το βιβλίο διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως, τηλ. 28220-22128, εσωτ. 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ζωή βρίσκεται στη γραφή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/26 ΜΑΪΟΥ 2019 +ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ Αγία Γλυκερία, Όσιος Σέργιος ο Ομολογητός, Όσιος Ευθύμιος ο Νέος κτήτορας της Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους,Άγιος Λαοδίκιος ο … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΣΤ΄ (26η) Μαϊου, μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου ΚΑΡΠΟΥ ενός των Εβδομήκοντα Αποστόλων.

Κάρπος, ο του Κυρίου Απόστολος, ήκμασε κατά τους χρόνους του βασιλέως Νέρωνος, του βασιλεύσαντος κατά τα έτη νδ΄ - ξη΄ (54-68) μ. Χ. συνηριθμείτο δε μετά των Εβδομήκοντα … [...]