¨Ωριμάζοντας μαζί με τα παιδιά μου¨. (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ)

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Παναγιάς μας. Της μητέρας μας, του στηρίγματος μας. Άλλη γυναίκα δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει στον κόσμο όλο σαν Αυτήν. Γι΄ αυτό και ο Θεός περίμενε χιλιάδες χρόνια για να γεννηθεί, γιατί μόνο αυτή ήταν άξια να φέρει στον κόσμο αυτό τον μάταιο τον Κύριο μας. Τον γλυκό μας Χριστό που θυσιάστηκε για την σωτηρία μας. Έτσι κι εμείς στον Ουρανό πρέπει να κοιτάμε και η κάθε ημέρα μας να είναι εργασία και προσευχή. Σήμερα θα παρουσιάσουμε και το καινούργιο βιβλίο μας, με τίτλο ¨Ωριμάζοντας μαζί με τα παιδιά μου¨. Όλοι είμαστε παιδιά. Το βιβλίο έχει κέντρο το παιδί με στοιχεία Χριστιανικής παιδαγωγικής, για παιδιά από 9 μηνών έως 18 ετών. Να είμαστε φρουροί των παιδιών μας, γιατί τα παιδιά μας χάνονται όταν επιτρέπουμε την κάθε βλακεία. Ο κίνδυνος είναι στην καρδιά και για να τα κερδίσουμε πρέπει να τα αγαπήσουμε.
Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 7 Απριλίου 2021.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ