«Άπαντα Μπαλασίου Ιερέως Νομοφύλακος», Διαδικτυακή Βιβλιοπαρουσίαση (8/7/2020, 19:00)

Διαδικτυακή Βιβλιοπαρουσίαση του δίτομου έργου με τίτλο, «Άπαντα Μπαλασίου Ιερέως Νομοφύλακος», που επιμελήθηκε ο Διονύσιος Αθ. Σταματόπουλος, Μουσικοδιδάσκαλος και Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Πατρών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 8/7/2020 και ώρα 19:00.

Το παρόν έργο έχουν μελετήσει και διερευνήσει επισταμένως ώστε να αναφερθούν διεξοδικά σε όλες τις πτυχές του οι καλεσμένοι μας:
Χαλδαιάκης Αχιλλέας,
Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικολογίας και Ψαλτικής Τέχνης στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αρβανίτης Ιωάννης,
Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης, Διδάκτωρ Μουσικολογίας Ιονίου Πανεπιστημίου.
Καραγκούνης Κωνσταντίνος,
Επίκουρος Καθηγητής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.
Στρουμπάκης Μιχαήλ,
Επίκουρος Καθηγητής Ανώτατης Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.
Στο ρόλο του συντονιστή της παρουσίασης ο Χάρης Τρασάνης.
Η παρουσίαση θα αναμεταδοθεί διαδικτυακά από τις παρακάτω πλατφόρμες:
https://us02web.zoom.us/j/88295814695

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μολις κυκλοφορησε: Για να ενωθεις με τον Θεο – Αγιου Νικοδημου του Αγιορειτου, προτασεις βιβλιων για τον Δεκαπενταυγουστο για μικρους και μεγαλους!

Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το ανανεωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μαςΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΑΠΟΚΤΗΣΤΕ … [...]

''Οι αθετούντες είναι τον Θεόν εν ημίν''

Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας Η αθέτηση του Θεού, η άρνησή Του, η βλασφημία του ονόματός Του, είναι τα στοιχεία που … [...]