Αντιοχείας Ιωάννης: ''Να βρεθεί άμεσα λύση για την κατάσταση στο Λίβανο''

Του Θάνου Θανόπουλου για την Romfea.gr

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη είχε σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 η Γαλλίδα Πρέσβης στο Λίβανο Ανν Γκριλλό.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική έδρα στο Μπαλαμάντ (Λίβανος), κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση στο Λίβανο.
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της Γαλλίας στην περιοχή.
Επίσης ο Πατριάρχης Ιωάννης τόνισε πως πρέπει να βρεθεί μία γρήγορη λύση για την δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου και το συντομότερο δυνατό να σχηματιστεί μία κυβέρνηση, ώστε να εξασφαλιστεί μία αξιοπρεπής ζωή για τους πολίτες της.
Κλείνοντας ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν και στην σημασία της πρωτοβουλίας που πρότεινε ο Γάλλος Πρόεδρος.
Από την πλευρά της η Γαλλίδα Πρέσβης ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ιωάννη για την θερμή υποδοχή και διαβεβαίωσε πως η Γαλλία θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει το Λίβανο.
Τέλος η Γαλλίδα Πρέσβης υπογράμμισε πως η Γαλλία ήταν και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του λαού του Λιβάνου, τον οποίο αγαπά και προσπαθεί να υποστηρίξει σε όλα τα επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο άγιος Πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης και η σημερινή μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος και της Αγίας Τριάδος!

Λάβαμε από την κόρη του αγίου Πατρός ημών Ιωάννη Καλαΐδη, την κυρία Θεοδώρα και δημοσιεύουμε τα παρακάτω, σχετικά με τον Άγιο Πατέρα της και την μεγάλη σημερινή εορτή! " … [...]