Γκιουλέκας: ''Δεν πρέπει να δοκιμάζουμε το θρησκευτικό συναίσθημα''

Του Θάνου Θανόπουλου στην Romfea.gr

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας για το αν πρέπει να σταματήσει η Θεία Μετάληψη.
Ο κ. Γκιουλέκας τόνισε πως δεν πρέπει να δοκιμάζουμε το θρησκευτικό συναίσθημα.
«Μην φτάνουμε σε τέτοια μέτρα και μην δοκιμάζουμε το θρησκευτικό συναίσθημα. Κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει την κορύφωση της Θείας Λατρείας που για κάποιους είναι να λάβουν την Θεία Μετάληψη» – τόνισε χαρακτηριστικά.
«Αν κανείς δεν θέλει (να κοινωνήσει) δεν είναι υποχρεωτικό. Αλλά με αυτή την λογική όλοι οι ιερείς οι οποίοι καταλύουν την Θεία Κοινωνία, που κοινωνούν μέσα στα νοσοκομεία ανθρώπους με λοιμώδη νοσήματα θα έπρεπε όλοι να νοσούν και να έχουνε πεθάνει» – υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Γκιουλέκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΙΣΜΟΥ

Αδελφοί μου, θέλω να σας πω για ένα θέμα που ξεχνάμε καμιά φορά επειδή ζούμε σε ένα κλειστό κύκλο. Πώς είναι λοιπόν να μην είσαι Χριστιανός ή να είσαι άθεος; Δεν υπάρχει … [...]

Η πολιορκία και άλωση της Τριπολιτσάς

Κατά την έναρξη της Επανάστασης η Τριπολιτσά αποτελούσε σημαντικότερο διοικητικό, στρατιωτικό και οικονομικό κέντρο της Πελοποννήσου και γενικότερα της νότιας Ελλάδας. Η … [...]