Γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης από την Ι.Μ. Δημητριάδος

Γραμμή επικοινωνίας δημιουργεί η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με βάση τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ορθόδοξη Μαρτυρία», προκειμένου οι άνθρωποι, οι οποίοι μένουν για μεγάλο διάστημα απομονωμένοι, τούτη την δύσκολη περίοδο, να μην αισθάνονται μόνοι. Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας θα είναι το τηλέφωνο του Ρ/Σ 24210 93581.
Η γραμμή θα βασίζεται σε εθελοντές και θα αρχίσει να λειτουργεί πειραματικά από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, επί 24ώρου βάσεως. Θα λειτουργεί πρωτίστως ως γραμμή επικοινωνίας και συζήτησης. Σε αυτή θα μπορεί να απευθύνεται και κάποιος που βρίσκεται σε οποιαδήποτε μορφής αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης, αν συντρέχει ανάγκη, ώστε να βρει αναγκαία φάρμακα ή ακόμα φαγητό από τα Σπίτια Γαλήνης, αλλά κυρίως θα είναι μια γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης.
Για την πρωτοβουλία αυτή, θα μιλήσει ζωντανά ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος το πρωί της Δευτέρας 16/3, στην «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή Ε΄ Νηστειών στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)

Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας ετελέσθη σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελιτηνής … [...]

Οι έρημοι ναοί…

Πολλές οἱ προφητεῖες τρέχουν ἀπό παντοῦ φυλλάδες τίς προβάλλουν σύγχυση μές στό νοῦ Τά τελευταῖα χρόνια  οἱ σύγχρονοι μιλοῦν,  τά μέλλοντα νά γίνουν, αὐτά θά … [...]