Η Γαλλία αιματοκυλά με αίμα αθώων Χριστιανών

Γράφει η Κορίνα Σαντοριναίου στην Romfea.gr

Η Ευρωπαϊκή χώρα που μετράει τα περισσότερα θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων την τελευταία δεκαετία, συνεχίζει να αιματοκυλά με αίμα αθώων Χριστιανών.
Άλλα τρία θύματα προστέθηκαν σήμερα στη μαύρη λίστα μετά τον αποτρόπαιο αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμιέλ Παρί την προηγούμενη εβδομάδα από εξτρεμιστή μουσουλμάνο.
Σήμερα το πρωί, Μουσουλμάνος που φώναζε το “Αλλάχου Άκμπαρ” (ο Θεός είναι μεγάλος) εισέβαλε στον Καθεδρικό Ναό Νότρε Νταμ της Νίκαιας της Γαλλίας, σκότωσε τρεις Χριστιανούς αποκεφαλίζοντας μία γυναίκα και τραυματίζοντας πολλούς πιστούς που εκείνη την ώρα προσεύχονταν. Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης.
Με διαφορά μίας ώρας, άλλη επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Αβινιόν της Γαλλίας από νεαρό Μουσουλμάνο άντρα να φωνάζει επίσης “Αλλάχου Άκμπαρ” και να επιτίθεται σε άντρες της γαλλικής αστυνομίας.
Προχθές εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε βαλίτσα που τοποθετήθηκε στην πολυσύχναστη πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου στο Παρίσι. Ευτυχώς οι άντρες της αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα εκρηκτικά εγκαίρως.
Από το 2013 μέχρι σήμερα εκατοντάδες Χριστιανοί στη Γαλλία έχασαν τη ζωή τους από φανατικούς Μουσουλμάνους. 129 νέα παιδιά εκτελέστηκαν με όπλα στο θέατρο Μπατακλάν από ενόπλους Μουσουλμάνους, 80 γυναικόπαιδα στη Νίκαια τα πάτησε με φορτηγό εξτρεμιστής Μουσουλμάνος στο όνομα του Θεού, ενώ εκατοντάδες έχασαν τη ζωή τους από ένοπλες επιθέσεις Μουσουλμάνων σε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.
Συνηθισμένη πρακτική τους είναι η τοποθέτηση βόμβας σε δημόσιους χώρους και Ιερούς Ναούς.
Πολλές φορές έχουν τοποθετηθεί βόμβες και σε Ναούς της Ελληνορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας.
Πολλοί Χριστιανοί κατά καιρούς έχασαν τη ζωή τους από αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
Υπενθυμίζουμε τον ιερέα Ζακ Αμέλ που ομάδα Μουσουλμάνων το 2016 στην Νορμανδία, τον γονάτισαν μπροστά στην Αγία Τράπεζα την ώρα της Λειτουργίας και τον αποκεφάλισαν μπροστά στα έντρομα μάτια των πιστών.
Η χώρα του διαφωτισμού και της δημοκρατίας στέκεται ανήμπορη να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις αξίες της.
Τα παιδιά και τα εγγόνια των Μουσουλμάνων μεταναστών της δεκαετίας του 60 και του 70, οι οποίοι πλέον έχουν μόνον γαλλική υπηκοότητα, κατευθυνόμενοι από εκπροσώπους του ακραίου πολιτικού Ισλάμ στρέφονται με μίσος κατά της χώρας που τους έθρεψε και τους μεγάλωσε.
Έχουν αναπτύξει ένα γενικοτερο μίσος για τον δυτικό κόσμο και τον Χριστιανισμό, παρόλο που σε αυτόν τον κόσμο γεννήθηκαν, μορφώθηκαν και μεγάλωσαν, μεταφράζοντάς το σε θρησκευτική τρομοκρατία εναντίον του Χριστιανισμού.
Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και την ίδια μοίρα θα έχουν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες που σήμερα βρίσκονται στα χνάρια της Γαλλίας πριν από 60 χρόνια, όταν με ενθουσιασμό υποδέχονταν ορδές φτωχών Μουσουλμάνων, μη έχοντας ιδέα τη την περιμένει από τα παιδιά και τα εγγόνια τους στο μέλλον…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Θεία Κοινωνία έγινε τώρα πια αντικείμενο δημοσκόπησης. «Πιστεύετε ότι με την Θεία Κοινωνία μπορεί να μεταδίδεται ασθένεια»; 

Η Θεία Κοινωνία είναι ο «καρπός»  της Θείας Λειτουργίας. Όλα γίνονται μέσα στον ναό για την στιγμή εκείνη, πού ο ιερέας θα βγει στην Ωραία Πύλη και θα πει στους πιστούς … [...]

Πατάτες κυπριακές

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις τοποθετούμε έτσι, ώστε η επίπεδη πλευρά τους να ακουμπάει στο ταψί. Παίρνουμε ένα μυτερό και κοφτερό μαχαίρι και … [...]