Η Εκκλησία της Αλβανίας για την υγεία του Αρχιεπισκόπου – Επιβεβαίωση Romfea.gr

Πλήρη επιβεβαίωση στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, δίνει με ανακοίνωσή της η Ορθόδοξη Εκκλησίας της Αλβανίας.
Όπως έγραψε νωρίτερα η Romfea.gr ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος, εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Μέχρι πριν από λίγο η Εκκλησία της Αλβανίας δεν είχε προβεί σε κάποια ενημέρωση, κάτι που έγινε δύο ώρες μετά το ρεπορτάζ της Romfea.gr.
Η ανακοίνωση έχει ως εξης:
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εισήλθε στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση.
Διεπιστώθη στένωση στεφανιαίας αρτηρίας και αυθημερόν πραγματοποιήθηκε αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στέντ», με πολλή επιτυχία.
Σήμερα Σάββατο, δόξα τω Θεώ, η υγεία του είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική.
Οι θεράποντες ιατροί τον πληροφόρησαν ότι εντός 2 ημερών μπορεί να επανέλθει στην Αρχιεπισκοπή.
Από την Γραμματεία της Αρχιεπισκοπής
27 Ιουνίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πίστη και θαύμα στον Άγιο Παΐσιο

   Τον όσιο Παΐσιο (που εορτάζει στις 12 Ιουλίου) επισκέπτονταν άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων που περίμεναν από αυτόν είτε απλώς την ευλογία του είτε … [...]

Μητροπολίτης Πειραιώς: ''Οι νεοθωμανικές βλέψεις του Ερντογάν δεν απομειώνονται με τον κατευνασμό''

Στήν πολύπαθη χώρα μας ὑπάρχει μία ἐλίτ «διανοουμένων» ἡ ὁποία ἀρέσκεται στήν ἐθνοαποδόμηση καί στήν ἐπικράτηση ἑνός κλίματος κατευνασμοῦ καί ἡττοπάθειας καί ταυτόχρονα … [...]