Ιερά Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό στην Ι.Μ. Κισάμου

Εκ της Ι. Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ανακοινώνεται ότι το εσπέρας της Κυριακής, 21 Ιουνίου, και από ώρα 6.00μ.μ. έως 7.00μ.μ. εις τον Ι. Προσκυνηματικό Ναό Οσίου Νικηφόρου, Συρικάρι Κισάμου, ο οποίος βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα από την πατρική οικία του Οσίου που έχει ανακαινιστεί και μετατραπεί σε προσκύνημα, θα τελεστεί η Ι. Παράκληση του Οσίου Νικηφόρου, κατά την διάρκεια της οποίας θα μνημονευθούν τα χιλιάδες ονόματα που έχουν σταλεί υπέρ υγείας.
Της Ι. Παρακλήσεως θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος και θα αναπέμψει προσευχητική δέηση υπέρ αναρρώσεως πάντων των ασθενούντων και των εν λοιμοίς και θλίψεσιν ευρισκομένων αδελφών.
Καλείται ο φιλάγιος και φιλόκαλος λαός του Θεού όπως συνευχηθεί και συνενώσει τις προσευχές του και δεήσεις του προς τον μεγάλο και θαυματουργό Άγιο μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ορθόδοξος μοναχισμός

Ο μακαριστός Γέρων Μωυσής Αγιορείτης μιλάει για την ιστορία, την ζωή και την άσκηση, αλλά και το βαθύτερο νόημα του ορθόδοξου μοναχισμού.   %audio% … [...]

Καλοκαίρι με Χριστό

Με τη χάρη του Θεού, ένα νέο βιβλίο εξεδόθη για τις ανάγκες των παιδιών κατά τους θερινούς μήνες. Γραμμένο με πολλή αγάπη από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. … [...]