ΚΕΣΟ: Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου

Την πρώτη διανομή για το 2020 πραγματοποίησε σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2020, το κέντρο στήριξης οικογένειας (και σου) ίδρυμα της ιεράς αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στην σημερινή πρώτη διανομή την τιμητική τους είχαν τα παιδιά. Βρεφικές πάνες, βρεφικό γάλα, χυμοί, αλλά και διάφορα είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας περίμεναν τους λιλιπούτειους και τις οικογένειες τους.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο κτίριο του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205 από την Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΕΣΟ, με πρωτεργάτη την Δ/ντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη,  την κοινωνική λειτουργό κα Λένα Παγώνη, την υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Πόπη Ζούλια και τους εθελοντές κ. Νίκο Νίκο Σοφιανίδη και Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη.
“Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά, δίνοντας τους εκτός από αγάπη, τα εφόδια για μια πιο άνετη καθημερινότητα” μας ανέφερε χαρακτηριστικά η Διεθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη.
Η κα Πίνη ευχαρίστησε τους χορηγούς της σημερινής διανομής, την τράπεζα τροφίμων, την Οικογένεια Χριστοδούλου για τους χυμούς και την εταιρία Fresyderm για το βρεφικό γάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το μυστήριο του γάμου

Ομιλία για το μυστήριο του γάμου από τον π. Μύρωνα Σιμωνοπετρίτη που έγινε σε σύναξη νέων στο Μετόχι της Αναλήψεως της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας στο Βύρωνα Αττικής. %audio% … [...]

"ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ “(Αγ.Νεκταρίου)

Άπό τά Άπαντα τού Άγίου Νεκταρίου..Τόμος Γ´ Ό Άγιος Νεκτάριος,τίς έλεύθερες ώρες του,ίδίως στή Ριζάρειο Σχολή,σχεδίαζε Σταυρούς καί έγραφε έπ´ αύτών είτε άγιογραφικά … [...]

Περί παράδοσης…

Παράδοση. Παρά και δίνω. Παραδίδω. Μεταφέρω. Μεταλαμπαδεύω. Συνεχίζω. Διαιωνίζω. Διατηρώ. Ακολουθώ. Τηρώ. Φροντίζω. Φυλάω. Διατηρώ και άλλα τόσα συνώνυμα και εννοιολογικά … [...]