Κυδωνίας: ''Ο Επίσκοπος είναι πατέρας και αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις χαρές των παιδιών του''

Τη στήριξή του στους μαθητές και τις οικογένειές τους που διεκδικούν τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων σε τοπικό επίπεδο, εκφράζει και ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνός.
«Ο Επίσκοπος είναι πατέρας και αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις χαρές των παιδιών του» τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Δαμασκηνός και πρόσθεσε ότι μέσα σε αυτό το πνεύμα ενώνει τη φωνή του με τους μαθητές και τις οικογένειές τους, καθώς πρόκειται για μια άδικη και άνιση μεταχείριση, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σεβασμιότατος εκτίμησε ότι δεν υπάρχει μεγάλο κόστος για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος και τόνισε ότι πρέπει οι εξετάσεις αυτές να γίνονται στην έδρα κάθε νομού.
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεκάδες φορείς σε όλη την Κρήτη έχουν εκφράσει την στήριξή τους στο αίτημα εξέτασης των Ειδικών Μαθημάτων, σε τοπικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όσιος Νικόδημος ο Αγιορείτης

Ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης είναι μία από τις μεγαλύτερες θεολογικές και διδασκαλικές μορφές της τουρκοκρατίας. Το έργο του ανύψωσε τα ήθη των μοναχών και όλων των … [...]

Ο ορθόδοξος μοναχισμός

Ο μακαριστός Γέρων Μωυσής Αγιορείτης μιλάει για την ιστορία, την ζωή και την άσκηση, αλλά και το βαθύτερο νόημα του ορθόδοξου μοναχισμού.   %audio% … [...]